15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

Aksu Belediyesi, Temmuz ayı olağan meclisinde 15 Temmuz Şehitlerini unutmadı. Belediye Başkanı Halil Şahin’in başkanlığında yapılan mecliste; şehitler anısına saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı okundu, İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan tarafından dua edildi. Mecliste grubu olan partilerin ortak hazırladığı bildiri metninin de okunduğu mecliste darbe girişimi kınandı.

Aksu’da, 15 Temmuz hain darbe girişimi üçüncü yılında da unutulmadı. Şehitlerin rahmetle anıldığı, gazilere şükranların sunulduğu, darbe girişiminin kınandığı mecliste AK Parti adına Grup Sözcüsü Yaşar Sözen, MHP adına Grup Sözcüsü Ali Alpay Bilge, İYİ Parti-CHP adına Grup Sözcüsü Ramazan Özen, ve DSP adına Grup Sözcüsü Mustafa Poyraz imzasıyla bir bildiri yayınlandı. Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı yapılan hain saldırının asla kabul edilemeyeceğinin ifade edildiği bildiride milli egemenliğe kast eden her türlü unsurun şiddetle karşısında olunduğu vurgulandı.

ŞAHİN, “O GECEYİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

Gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise bazı konuların unutulmaması gerektiğini kaydederek bu nedenle her yıl mecliste darbe girişiminin kınandığını söyledi. Şahin, “15 Temmuz 2016’da bir kalkışma girişimi yaşadık. Yaşananları unutmamak için her yıl temmuz ayında gerekli duyarlılığı göstereceğiz. Ülkemiz çakalların, sırtlanların güzergahına kurulmuş, o yüzden hep dikkatli olmalıyız. Tüm şehitlerimizle birlikte Ömer Halisdemir’i de rahmet ve minnetle anıyorum. Halisdemir’in adını mesire alanımıza vererek ölümsüzleştirdik. Ortak bildiri yayınlayarak tek ses olan tüm meclis üyelerimize, o gece sokağa inerek katkı sağlayan herkese, sağduyulu davranışlarından dolayı tüm siyasi parti temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Allah ülkemize bir daha böyle darbe girişimleri yaşatmasın” dedi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ UNUTULMADI