F4 E PHANTOM SAVAŞ UÇAĞI AKSU UÇAK OKULUNDA

Türkiye’nin ilk ve tek tematik okulu olan Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni uçağına kavuştu.

TÜRK Hava Kuvvetlerinde 30 yıl boyunca çeşitli operasyonlarda görev aldıktan sonra uçuş saatini tamamlayan F4 E Phantom savaş uçağı Aksu Belediyesi'nin de de katkılarıyla Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine getirildi.Üç saatlik yükleme işleminin ardından Eskişehir’den 3 tırla parçalar halinde yola çıkarak 6 saatlik bir yolculuğun ardından Aksu’ya getirilen uçak artık eğitime hizmet edecek.

F4 E Phantom savaş uçağının okullarına getirilmesinde sağladıkları katkılardan dolayı Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i makamında ziyaret eden okul müdürü Haldun Çevik, Başkan Şahin ve ekibine teşekkürlerini iletti. Başkan Şahin de bundan sonra eğitime hizmet edecek F4 E Phantom savaş uçağı, okulumuz ve öğrencilerimize hayırlı olsun dedi.

F4 E PHANTOM SAVAŞ UÇAĞI AKSU UÇAK OKULUNDA